Tegnap délután hazaérve egy piros, kabrió Corvette látványa fogadott a parkolóban. Kicsit elütött a többi szürke, fekete, fehér autó látványától. Külön megdobta a hangulatot a tőle kétautónyira lévő ütött-kopott szemetes konténerek látványa. Olyan volt ott abban a parkolóban, mint Brad Pitt a 8. kerületben. De mégsem ez volt a valódi indok ami miatt fényképezőt (jó, igazából mobiltelefont) ragadtam.

Lehet találgatni, mi volt a fő ok.2013-02-17-1419.jpg

Hideg téli napokon nincs is jobb, mint egy frissen leállított autó motorháztetején heverészni. Gondolom ez járhat a macskák fejében, mert az én autóm is igen nagy figyelmet kap mikor megállok a parkolóban. A semmiből özönlenek a macskák és lepik el autómat, amint kikerülök a látószögükből. Ezúton is szeretném megköszönni (amennyiben most ezt olvassa valamelyik macska) a sok szép saras lábnyomot reggelente.

2013-02-17-1420.jpg

Egy Corvette motorházteteje valóságos kánaán lehet a hideg téli időkben, hiszen a 6.2-es V8-as bizonyosan elég hőt termel. Remélhetőleg a karmait nem itt akarta élesebbé varázsolni a lefotózott egyed.

2013-02-17-1418.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr445086660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása