Mint közismert, rendünk őrei már ÚJ flottával razziáznak. Mégpedig a kifutó szériás, fehérben és szürkében pompázó H-s Astrákkal. 

Egy napfényes napon óvatlanul mentem a csepeli Autocity-be, egy szervíz ügyéből kifolyólag. Viszont már a kapunál nagy meglepetésben volt részem, mivel a rendőrség által leselejtezett Ford Focusokból találtam egy csokorra valót.

WP_000259.jpg

Már messziről gyanús volt a halom fehér Focus, mikor közelebb értem vált 100%-ossá a feldolgozottság. Tisztán kivehetőek maradtak, akkor még a matricák nyomai. Gondolom nagy biznisz lehetett a felvásárlás, mert feltehetően elég jutányos áron jutottak a készlethez. 

WP_000258.jpg

Az valószínűleg örök kérdés marad , hogy miért kell 3 év után , alig 100 ezres futással lecserélni, a közismerten megbízható Focusokat?? Hogy honnan tudok ilyen infókat? Mindenkk nyugodtan megnézheti, pontosan mivel is járt a yard, az alábbi linken: 

http://www.autocity.hu/hasznaltauto/127561/FORD_FOCUS_KOMBI_1.6_TREND_KLIMA.html

Most már csak egyetlenegy arulkodó jel maradt, pontosabban kettő. A középkonzolon a csúnya rádió betét (anno ott más ketyerék kaptak helyet) és hátsó kutyarács. 

Felvetődhet a kérdés, de ki veszi ezeket meg? Úgy gondolom, nem kell tartani a rendőrfordoktól, mert annyi autós üldözés nincs hazánkban, hogy szanaszét huzassák őket. A rendőrök meg gondolom azért vigyáztak munkaeszközükre, nem mellesleg a szervizelésre és a karbantartásra is odafigyeltek. Egy apró, pöttöm hátrány és lutri lehet, hogy pontosan kik is ültek hátul, és ők vajon mennyire vigyáztak a beltérre?

Ez a rizikó szerintem vállalható ilyen jó árért. Viszont át kell szoknom, hogy mostmár a fehér Astráktól fog kiverni a víz...

WP_000257.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr65475577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása