Éppen véget ért a meccs, majd elkezdtem a szokásos kapcsolgatást. Egy olyan műsorba futottam...egyszerűen nem hittem a szememnek. Ugyanis egy 9 éves kisfiú driftelt, nem is akárhogy!!!!!

9-year-old-drifting-BMW-E30.jpg


Stavros Grillisnek hívják a kis zsenit. Az ő története is, a legszebb példa arra, hogy gyermekkorban vagyunk a legfogékonyabb új dolgok elsajátítására. Mivel 5 éves volt a kis srác, amikor megtanult vezetni, és 7 éves kora óta űzi az autósportot.

Ebben partner volt apuka, mivel ő versenyszerűen driftelt korábban, nem mellesleg autószerelő. Felismerte fiában a tehetséget, amikor az elektromos játékjárgányával elkezdett farolgatni. Onnan kezdve Stavros mindennap gyakorol apjával, amit nagyon élvez. A szerelést is csak együtt csinálják.

Elképesztő, hogy mennyire nyugodtan uralja az E30-ast, szinte rezzenéstelen arccal megy kilinccsel előre.

(ha bekapcsoljuk a feliratot, akkor az első másfél perc is érdekes, viszont utána kezdődik az eksön)

A tehetség nem minden, rengeteg munkával viszont valóra váltható egy álom, ha hisz benne az ember. Már látom magam előtt, hogy 10 év múlva Stavros lesz az új Ken Block, a Dc vagy a Monster új arca.

Visszatekintve gyerekkoromra, ez kicsit menőbb mint, a Need For Speed...

Szólj hozzá!

Címkék: tv

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr785106988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása