Ez van, ha az ember jó helyre jár edzeni. Ugyanis a Római Teniszakadémia parkolójában, belefuthat, belebotolhat egy-két ínyencségbe, jelen esetben egy vadonatúj Porsche 911 Carrera S kabrióba. Erről a típusról nem szaporítanám a szót, mivel azt már egy éve megtettem. http://carambol.blog.hu/2012/02/23/porsche_911

Kép0535.jpg

Kép0531.jpg
Kép0532.jpg

Mivel az egyik legmenőbb teniszcentrumról van szó, így nem annyira nagy meglepetés az ilyen látvány. Például, mikor edzésre megyek mindig ott áll két S Merci, még gyakori vendég az általam nagyon szeretett Porsche Cayenne Turbo. A 911-hez hasonló, ritkaság kategóriába számít a múlt héten látott G-s Mercedes. A mezei 5-ös Bmw-kről és társairól már szót sem ejtenék.

Kép0533.jpgKép0536.jpgKép0537.jpg

De azért a tűzgolyó Clioval is büszkén feszítünk a Gabival.

Ezzel a cikkel búcsúznék szeretett, ám annyira nem okos telefonomtól, akivel belevágtunk ebbe a munkába. Viszont ezek után jobb képekkel szolgálhatok.

Kép0534.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr555057434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása