Mára virradóra leesett az első igazi hó, az idei télen. Az időjárás előrejelzések ellenére, meglepte a BKV-t és a fővárost a 20 centis hótakaró.

20130114-budapest-havazas-ho-idojaras-12.jpg

Természetesen megbénult a város, libasorban haladtak az autók. El nem tolt utak, megbénult Buda és környéke. A villamos elakadt, a busszal sem jártak jobban, Nagykovácsinál például inkább gyalog folytatták útjukat az utasok. Az Alagútnál be kellett tolni a buszt, szóval teljes volt a káosz. 

Nagylelkűen bejelentették, hogy mára ingyenes a tömegközlekedés, de ha a föld felett nem működik a tömegközlekedés,  úgy nehéz eljutni bárhová is. 

A kelenföldi buszvégen kapva az alkalmon, jól elszórakozott egy buszsofőr, kellemesen elfarolgatott az Ikarussal. Lehet ezért volt járatkimaradás valahol?

További hó várható....fuckyeah!

20130114-budapest-havazas-ho-idojaras-mobilos-kepek3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr575018512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása