BanDika 2012.11.14. 00:17

Céges autó

Múlt hét szerdán került sor, a Real Madrid játékosainak autóátadó ceremóniájára, amelyet az egykori Forma-1-es Jarama versenypályán tartottak. A profi labdarúgók, hasonlóan a topmanagerekhez kapnak fizetésen túli juttatásokat, például autót, főleg ha a csapat főszponzora egy autógyártó vállalat. Jelen esetünkben ez az Audi, a klubbal való kapcsolat egészen 2003-ra nyúlik vissza.

Audi (1).jpg

Az eseményen a játékosok oktatást kaptak a gyári pilótáktól. Kipróbálhatták képességeiket a versenypályán, szlalomozhattak és futhattak egy mért kört, egy TT RS és egy R8 volánja mögött. Természetesen a biztonság érdekében minden játékos kapott névvel és mezszámmal ellátott sisakot. Néhány játékos beülhetett egy R8 LMS ultra ( GT3-as versenyautó, ami utcai használatra is alkalmas) anyósülésre Marc Gené mellé, aki az Audi Sport Le Mans Series csapat pilótája.

Ezt követően beszédet mondott Manuel Caballero, az Audi-Volkswagen Spanyolország ügyvezető igazgatója, majd Florentino Perez is, a Real Madrid részéről. Ezt követően sorra került egy mez-overál csere is, ahogy azt a focimeccsek végén szokás.

Audi.jpg

Nem volt más hátra, hogy megkapják az ez évi autóikat az első csapat játékosai, akiknek a most kapott Audik lesznek a garázsuk 4-5-ik tagjai. Nem is fektette bele minden energiáját pár játékos a választásba, így várhatóan a böhöm Q7-es lett a slágertípus (Kaká, Sergio Ramos, Khedira, Pepe, Özil...), e mellett A5-ös is fogyott, Benzema egy RS5-el lett gazdagabb. Valószínűsíthetően, azért kaptak a játékosok árlimitet a megfelelő típus kiválasztásakor.

Audi (9).jpgAudi (4).jpg

Viszont úgy érzem, hogy ez alól a szupersztár, Cristiano Ronaldo felmentést kapott, így juthatott hozzá az R8-ashoz, amit az Audi gondolom előre elrendezett, hogy a világ egyik legjobbja, a legjobb típusukkal virítson. A vezetőedzőhöz és főnökhöz méltóan Jose Mourinho-nak az A8-asra esett a választása. Meglepően jó ízlésre vall Xabi Alonso A7-e, de mindent felülmúl a csapatkapitány, Iker Casillas A6 Allroadja, amit ebben a helyzetben én is vittem volna, vagy egy S5 Sportback-et? Azért nehéz a focisták élete valljuk be...

Audi (3).jpgAudi (15).jpgAudi (11).jpgAudi (2).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr474899191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása