Egy hete történt. Azóta is nehéz szívvel gondolok vissza rá. Fájt az a 4 gól.

Úgy érzem már mindenkinek leesett, hogy a válogatott múlt heti produkciójára gondolok. Mindenképpen meg szerettem volna emlékezni arról a fantasztikus meccsről. Szerencsére sikerült találni autós vonatkozását a válogatottnak, hiszen magyarországi látogatása alatt lencsevégre kapták gólszerzőnket, Dzsudzsák Balázst egy Bentley Continental GT volánja mögött.

6420199663_8cdfa1602b_b.jpg

A legújabb 2012-es verzióval cirkált Balázs a belvárosban, tehát valószínűleg nem rég tett szert az autóra.
Ezzel a cikkel nem hőbörögni szeretnék, hogy milyen jól megy neki. Hiszen, aki otthon van a fociban és tudja, hogy mennyit keres egy jól ismert, mondjuk úgy, sztárfocista. Annak ez nem meglepetés, hogy Dzsudzsi megengedhet magának egy 50 millió forintos autót.

Ez a választás mindenképpen jó ízlésre vall, mert járhatna például suttyó, bunkó X6-ossal is, de ez a választás azt sugallja, hogy azért van rálátása Balázsnak a témakörre. Jó, azt azért be kell valljam, hogy ezt a típust előszeretettel választják a labdarúgók, főleg Angliában. 

2012_bentley_continental_gt_64_1024x768.jpg2012_bentley_continental_gt_66_1024x768.jpg

Ez a második generációja a GT-nek. Az elődhöz képest markánsabbak lettek a vonalai, az első fényszórók  változtak, a külső kerek lámpák összementek. A hátsó traktusban is kicsit összenyomták a lámpákat, a kipufogókat egészen szétlapították, sokkal hangsúlyosabb lett az autó fara, mint korábban.

2012_bentley_continental_gt_63_1024x768.jpg

A beltérben nincs sok változás, a középkonzolt kicsit besüllyesztették, és új a kormány is. Mindig is nagyon odavoltam ezért az autóért, de legfőképpen a beltérért. Nagyon szép a műszerfal elrendezése és formája, ha van az embernek egy kis szépérzéke (és persze vastag pénztárcája) akkor egy nagyon ízléses belteret összetud válogatni. Azért használtam a válogatni szót, mert a Bentley-k variálhatósága majdnem, hogy végtelen, például fekete színből van 10 árnyalat, de ha ezek nem felelnek meg, akkor egyedi színt is kikevernek, természetesen plusz pénzért. Tehát bármilyen kombináció lehetséges.

2012_bentley_continental_gt_12_1024x768.jpg

Persze, akinél a szépre való érzék hiányzik, az megszülhet egy ilyen belteret....

2012_bentley_continental_gt_24_1024x768.jpg

A Bentley-k belterében még, amitől kiver a víz, az az ülések mintázata. Azok a rombuszok, egyszerűen gyönyörűek, nincs rá jobb szó.

2012_bentley_continental_gt_13_1024x768.jpg

Jelenleg kettő motorral érhető el a GT. Az alap, a 4 literes ikerturbós V8-assal, ami 500 lóerős. A Speed verzió pedig a brutális W12-es szintén ikerturbós 616 lóerős erőforrással rendelhető, ami egészen 330 km/h-ig robog.

Zárásul a diadal:

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr514786262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása