Érdemes leszögezni, hogy külső szemlélőnek elsőre ez a világ egy nagyon sajátos szubkultúra, amelyet itt Európában a többség valószínüleg sosem fog megérteni. Egész pontosan azt, hogy miért jó bőrdzsekikben meg cowboynak öltözve azt nézni, ahogy Hugyos Gabi, az önjelölt showman egymás után teszi tönkre az autóit a betonplaccon.

(Hugyos Gabi amúgy mindig a gumifüstő versenyszámban indult, egymás után több autóval, és mindig addig versenyzett, amíg a hátsó kerék ki nem durrant, vagy az autó valamelyik alkatrészének tönkremenetele miatt a jármű már képtelen volt a haladásra. Ezzel rengeteg örömteli percet szerzett a közönségnek, és személy szerint nekem is. A szpíker a harmadik visszatérését már csak így kommentálta: "Hugyos Gabi, te komplett idióta vagy!" A kocsi szétesését pedig az "alaposan szétküldted" kifjeezéssel illette.)

DSCN3929.JPG

A mutatvány előtti pillanatok...

Viszont, ha az ember autóbolondként érkezik, akkor ez egy valóságos Mekka, hiszen hol máshol láthatna ennyi fantaszikus V8-as benzinzabálót a tengeren túlról?! Ki ne szeretne látni testközelből egy Shelby GT 500-ast (Ford Mustang speciális változata), amelyet a Need For Speed játékokból egy valóságos legendaként ismert meg?! Rengeteg film ikonját is meg lehetett csodálni: volt itt  a narancsszínű Dodge Chargertől (Hazárd megye lordjai) a Pontiac Firebirdön és a DMC Deloreanon át (Smookey és a bandita, Vissza a jövőbe) egészen a Transformers Chevrolet Camarrojáig gyakorlatilag minden. Na és persze a rendőrautókról se feledkezzünk meg. (Képek lentebb)

DSCN3946.JPG

DSCN3947.JPG

Az eredeti és a jel

DSCN3965.JPG

Kedvencem: a klasszikus Charger

DSCN3979.JPG

Mindössze néhányezer darab készült belőle

DSCN3987.JPG

Az új Camarro

DSCN3925.JPG

Earl Cheroletje a "Nevem Earl"-ből

DSCN4027.JPG

DSCN3992.JPG

És a rendőrautók

Az összefoglaló második felében igazi inyencségekkel jövünk vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr384745242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása