BanDika 2012.06.09. 12:33

Come back

Sajnos diákként, főleg év végén át kellett csoportosítani erőm jelentős részét a tanulásra, ezért nem tudtam írni, de ennek az időszaknak vége, és most már teljes gőzzel küldöm az ipart.

Ízelítőnek be is mutatnám, mibe futottam bele tegnap. 

Az orosz autóipar büszkeségébe, egy GAZ-31105 Volga-ba, kettő darab is állt egymás mellett, ukrán rendszámmal a sárga és kék színekben játszó hotel előtt. Kicsit hazafias...

Kép0435.jpg

 

Kép0436.jpg

Ez tipikusan az az autó, amilyet óvodában és iskolában rajzol az ember, mert a motorháztető és a csomagtartó fedél majdnem ugyan olyan hosszú, középen egy doboz négy ajtóval. Az etalon rajz autó.

Kép0437.jpg

Kép0438.jpg

Kép0439.jpg

Meggyötörték az évek, itt-ott egy kis rozsda.

Kép0440.jpg

Ezt a típust 2004-2010-ig gyártották az oroszországi Nizhny Novgorod-on, csak 4 ajtós verzióban volt kapható. Az exclusive autók piacára szerettek volna az autóval betörni az oroszok, nem sok eséllyel.

5 féle motorral is elérhető volt az autó. Az egyik egy 2.4 literes Chrysler motor. Ekkor kezdődött meg a GAZ és a Chrysler kapcsoltat, ugyanis az új GAZ-Volga már egy átemblémázott Sebring. 

A képek minősége nem egetrengető, ugyanis csak egy mezei telefon volt nálam, így a beltérről nem tudtam normális képet csinálni, mert állandóan betükröződött minden a kamerába. De itt egy kép a belsőről is, annyira nem gáz.

GAZ_Volga-31105-int-1.jpg

Az orosz hangulatot tetézném a kedvenc Viszockij dalommal:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr174575031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása