BanDika 2013.03.20. 20:52

Csapasd a drágát!

Mikor anno közzé tettük, hogy egy Rolls-Royce Phantommal farolgatnak a mezőn, még nem sejtettem, hogy egy új láz indul ingoványos útjára.

wiresntyres-ferrari-enzo-wrc-rally-car-drifting-feilds-dirt-mud1.png

Azóta sorra jelennek meg videók, melyeken az unatkozó, ámde tehetős tulajdonosok összemocskolják álomautóikat. Kilinccsel előre a sárban, tapossák a pedált. Feltehetően az egész értelmetlenség, "óriási" meglepetésre a Topgear csapatától eredeztethető, amikor egy vadonásúj Bentley Continental Gt-vel raliznak. 

Ezt követően kronológiai sorrendben, először a Rolls, elegáns lubickolással a mezőn.

Majd előtúrtak a raktárból, egy baromi ritka Ferrari Enzo-t, amiből összesen 400 darabot gyártottak (a 400-at II. János Pál pápa kapta). Tehát a 660 lóerős fenevaddal, mi  mást lehetne csinálni, mint csapatni neki ezerrel a tanyán. A tulajnak viszont nem kellett attól tartania, hogy a 8. kategóriás angliai utakon belehajthatna egy méretes kátyúba, ami úgy kikapná a felfüggesztést, mint a pinty.

S, végül Amerikába is elért az őrület. Szépen duruzsol a Lambo az erdei utakon. Persze nem kell megijedni, mert az út valamilyen csoda folytán mondhatni tükörsima, így a Gallardo pilóta sem kockáztatott nagyot.

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr335157053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása