BanDika 2011.11.17. 21:43

A Minizene

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre több Minit láthatunk különböző videoklippekben és ez már nagyon csípte a szemem. Az biztos,hogy nem véletlen mivel van olyan rész is amikor külön csak az emblémát mutatja a kamera.

mini_logo.jpg

A müncheniek nagyon ráálltak erre a marketinges megoldásra mert eddig rengeteg BMW -t láthattunk zenével körítve. Most azonban már nagyon szembeötlő a reklám.

Az első Mini megjelenése Bruno Mars: Billionaire videoklippjében láthattunk egy Mini Cooper S cabrio-t. Ugyanezt a típust láthatjuk ami mellett Flo Rida futkározik felsőtestet villantva Good Feeling videoklippjében . A legújabb pedig a már Bruno Mars klippjében is feltűnt Travie McCoy  bandájának, a Gym Class Heroes legújabb számának a My heart a stereo videoklippjében is, egy Mini Countryman szerepel úgy látszik Travie rábukott a Mini-re. Azért Flo rida-t sem kell félteni mert egy újabb klippre bukkantam ahol egy Countryman-el és Taio Cruz-al partyzik.

Travie-McCoy-feat-Bruno-Mars-Billionaire-Music-video.jpg

flo-rida-good-feeling-video-490x249.jpg

i426015.jpg

 

Kiváncsi leszek ezek után mennyivel nő majd a Minik eladása. Gyaníthatóan jelentősen.

Azért hallgassuk is meg őket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr423390863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása