Ez így elsőre úgy hangzik, mint egy rossz faliújság cím egy izzadt és hugyszagú tesi folyosón, de nem annak lett szánva, hanem az őszinte elismerést képviseli a cím.

6o1a7136_25459.jpg

Le a kalappal a Szalay-Bunkoczi páros előtt, akik már a hetedik Dakarjukon értek célba! Mióta együtt vágtak neki a világ legnehezebb terepversenyének, mindig megmutatták magukat a befutóban. Ez egy nagy teljesítmény.

Legjobbjukat nem sikerült megjavítani (20. hely) , de a káprázatos 24. végső pozícióval is minden elismerésem az övék, ebben a szoros mezőnyben!

6o1a6636_25458.jpg

Ne feledkezzünk meg a többi magyarról sem, az autósoknál a Sebestyén, Bognár duó a 72. , míg a Pócsik, Farkas, Szaller csapat a 74. helyen végzett. A kamionosoknál a tapasztalt Darázsi, Vörös, Szalai hármas a 30. helyet csípte el. Gratulálunk!!!

És nem mellesleg, le a kalappal a kézilabda válogatottunk előtt is, a vb-n elért a 8. helyért, megtettek mindent a fiúk.

kezilabda_magyarorom_vb2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://carambol.blog.hu/api/trackback/id/tr235036704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása